Визуелно прикажаниот производ е само пример. Ве молиме имајте во предвид дека некои комбинации не се можни.
Глечерно бела
Кралска сина
Моќна црвена
Кралска сребрена
Графитен сјај
Сребрена Magnetic
Сива Asteroid
Сина Deep Sky
Смарагдно зелена
Кафено бронзена
Гранитно сива
Темна карамела
18" Алуминиумско
18 X 7.5
Дизајн F, двобојно
17" Алуминиум
16 X 7.0
Дизајн 5
17 X 7.5
5 двојни краци
17 X 7.5
10 краци
17 X 7.5
Со повеќе краци
16" Челично
16 X 6.5
Со раткапна
16 X 6.5
Структурни тркала
15" Челично
15 X 6.0
Со раткапна
Talino
Formula
Talino - Med Atmosphere
Formula
Formula
Formula
кожа Siena
кожа Siena
винил Athena
винил Athena - Light Neutral
Конфигуратор