Визуелно прикажаниот производ е само пример. Ве молиме имајте во предвид дека некои комбинации не се можни.
Roof Colours
Минерал црна
Сатен-челично сребрена
Глечерно бела
Exterior Colours
Суверен сребрена
Сатен-челично сребрена
Квантно сива
Минерал црна
Руж кафена
Dark Мoon сина
Оригинал сина
Ќилибар оранж
Глечерно бела
Апсолут црвена
Кралско сина
17" aлуминиумско тркало
6.5 J x 17
Дизајн со повеќе краци, машински полирано, Техничко сива
6.5 J x 17
Дизајн со повеќе краци, машински полирано, Титан сјај
6.5 J x 17
Дизајн со 4 дупли краци
16" aлуминиумско тркало
6.5 J x 16
Дизајн со 4 дупли краци, машински полирано, Црн сјај
6.5 J x 16
Дизајн со 4 дупли краци, машински полирано, Титан сјај
6.5 J x 16
Дизајн со 4 дупли краци, машински полирано, Бела
6.5 J x 16
Дизајн со 4 дупли краци
15" aлуминиумско тркало
6.5 J x 15
15"
Tкаенина/винил Florey, JetBlack
Ткаенина peanut/JetBlack