Визуелно прикажаниот производ е само пример. Ве молиме имајте во предвид дека некои комбинации не се можни.
Кралска сина
Портокалова мандарина
Црвена „Застани ме“
Суверена сребрена
Совршена црна
Сина темна месечина
Сива сатенски челик
Космичка сива „Ме полудуваш“
Магнетна сребрена (спојува)
Смарагдно зелена
Темна карамела (кокос)
Аболонова бела
Црвена Риоха
20" Aлуминиумско
20
Тркало од лесна легура
18" Aлуминиумско
8,5 J x 18
Алуминиумско тркало
8,5 J x 18
Алуминиумско тркало
8,5 J x 18
Алуминиумско тркало
8,5 J x 18
Алуминиумско тркало
17" Aлуминиумско
7,5 J x 17
Алуминиумско тркало
16" Aлуминиумско
7,0 J x 16
Алуминиумско тркало
Morrocana 'Monita'
Morrocana 'Oxford'
Morrocana 'Oxford'
Morrocana 'Siena II'
Morrocana 'Siena II'
Morrocana 'Siena II'
Morrocana 'Siena II'
Премиум кожа 'Brownstone'
Конфигуратор